Legg feiringa til oss

Vi duker, dekker, serverer og lager maten til dere. 

Vi har ulike menyer med lokale råvarer i fokus. Ikke bare klippfisk, men også hvalkjøtt, kje, kastrerte okser, lokale bær og grønnsaker, saft og øl. Dette er selvfølgelig bare litt av utvalget!

Hva med et kokketeater fra scena med direkte visning på storskjerm, eller andre kulturinnslag. Eventhallen på Giske gir oss mange muligheter. Eventhallen tar opptil 400 personer. Her kan dekkes både med runde og lange bord, og med Lyd og Lyspartner tett ved, kan mye gjøres. 

I unike omgivelser og med torsken som tilskuer kan vi også gjøre det samme i Atlanterhavsparken, Ålesunds akvarium. Her er ulike lokaler med blant annet«Ålesund Havn» som det kan dekkes til 180 personer på langbord. Men man kan også dekke på flere plasser som «Stortanken», og«Holmer og skjær». Ekte opplevelser i ekte omgivelser!

Her er et lite utdrag fra våre menyer (2015):

  • Breiflabbkjaker med skalldyrsaus
  • Okseflatbiff fra Haramsøya med sellerikrem, sprø grønnsaker og rødvinsaus
  • Bringebær fra Valldal dekt med crème brûlée
  • Urtebakt sjøfrossen torsk med sitron-ingefærmarinerte norske reker, soyasmør
  • Medaljonger av lokal hjort, kremet sopp og enebærsjy
  • Sjokoladefondant vaniljeis og rørte bær
  • Spekeskinke fra Tind med mandelini-potetsalat
  • Klippfiskrygg bakt med olivenolje, bakte rotgrønnsaker og rødbeter, smørsaus med eplemost, sprøtt bacon og baconfett
  • Fløterand med bærsuppe og sprøtt bakverk