Knyt forkleet og vask henda - det er klart for kjøkkenteneste!

I begynnelsen av kurset går kokkaner gjennom menyen, og snakkar litt om råvarene de skal bruke. Viktige element eller vanskelege teknikkar blir demonstrert i fellesskap.

Menyen vil variere etter sesong og tilgang på råvarer, og råvarer fra regionen er ei selvfølge. Sjølve kjøkkentjenesta tek frå ein til to timar, avhengig av ønske og meny. Når de er ferdige å koke går de til bords, og nyt maten i lag med nøye utvalgt drikke.


Lunsjarrangement 

Kokketeater eller kokkekurs (dagtid før 16:00)

Tid: 2,5 timar
Pris: 525,- pr deltakar
Minimumsantal: 15

 

Kveldsarrangement

Alt 1 - Enkelt kokkekurs

4 rettar
Tid: Ca 3,5 timar
Pris: 700,- pr deltakar
Minimumsantal: 20

 

Alt 2 - Kokkekurs

5 rettar. Inkluderer forkle til å ta med heim.
Tid: Ca 4 timar
Pris: 985,- pr deltakar.
Minimumsantal: 15

 

Alt 3 - "Full pakke" kokkekurs

5 rettar. Eksklusive råvarer. Inkluderer forkle til å ta med heim.
Inkluderer aperitiff og småmat ved ankomst, drikke under matlaging og middag, samt avec.
Tid: Ca 4 timar
Pris: 1890,- pr deltakar
Minimumsantal: 15


Det er også mogleg å delta med mindre grupper enn det som er satt opp som minimum. Prisen vil da bli omrekna tilsvarande.