Selskapsmeny

Menyane kan kombinerast etter ønske, på forespørsel

Meny 1
Stekt klippfiskrygg, sylta gulrot frå Smøla og oljebasert saus med eplemost frå Valldal
Duo av Okse; Grilla Indrefilet fra Johs Jacobsen og Oksehale Wellington, stekt blomkålpuré, rotgrønnsaker og saus kokt på oksehale
Vaniljeis med krokan laga på flatbrød og kjeks, rullekake med tindved og sjokolade. Bringebærsaus
Pris per pers kr 715,-

Meny 2
Jordskokksuppe med fritert klippfisk. Brød bakt på Voldamjøl
Breiflabb og sjøkreps. Smørsaus på eple og fennikel. Grønkål og vårløk, gulrotpuré
Sjokolademoussekake -3 typer. Salt krønsj og jordbærsaus
Pris per pers kr 675,-

Meny 3
Potet og purreløksuppe med røyka kveite. Brød bakt på Voldamjøl
Hjort frå Øre Vilt, sopp-pannekake, fondantpotet. Bakt sellerirot og rosmarinsjy
Crème brûlée tilsmakt med kaffe frå Isfjorden. Granite på Recioto (dessertvin)
Pris per pers kr 715,-

Meny 4
Skalldyr «coktail» med grilla kamskjel, krabbeklo frå Kongshaug krabbe og rå reker frå lokale fiskarar og ein frisk salat av agurk frå Grytastranda, eplemost frå Valldal, tang og fennikel
Torskeloin i skaldyrbuljong toppa med sprøtt urtecrust
Fløterand med lakris og kvit sjokolade. Jordbærsalat med lime og salt/søtt bakverk
Pris per pers kr 665,-

Meny 5 
Kjerillette (langtidsbakt kje) bakt inn i tertedeig, sauce vierge og småtomatar fra Grytastranda
Bakt klippfiskrygg, sylta og brent løk. Bakte rotfrukter og Pommes Anna
Sjokoladefondant med blåbærsorbet
Pris per pers kr 685,-